Košarkaši Čapljine slavili protiv Gruda za izjednačenje u finalnoj seriji

Košarkaši Čapljine slavili su protiv Gruda u drugoj finalnoj utakmici Košarkaške lige Herceg-Bosne rezultatom 77:71 te je sada skor u finalu 1:1.

Nakon što su Gruđani slavili s 83:74 u prvom susretu, Čapljinci su sada uzvratili svojim protivnicima u borbi za plasman u 1. ligu Košarkaškog prvenstva BiH.

Čapljinci su veći dio susreta kontrolirali susret nakon sjajne prve četvrtine u kojoj su ostvarili prednost osam koševa viška (21:13).

Gruđani su zaigrali nešto bolje u drugoj i trećoj četvrtini, ali Čapljinci nisu dopustili preokret i na kraju su upisali svoju prvu pobjedu u finalu uz konačnih 77:71.

Najbolji pojedinac u redovima Čapljine bio je Valentin Jurković s 21 košem (11 skokova i pet asistencija). Ivan Marković je u pobjedu ugradio double-double učinak sa 17 poena (11 skokova i osam asistencija), Domagoj Vučić je ubacio 12 (osam skokova), a Mateo Barbarić 10 koševa.

Kod gostiju iz Gruda najviše se istaknuo Nikola Andrijanić s 23 koša (šest skokova). Zlatko Galić (pet skokova i devet asistencija) i Marko Andrijanić (osam skokova) su ubacili po 13 koševa, a Antonio Leventić je dodao 11 koševa (osam skokova)

Podsjetimo, finalna serija se igra na tri dobivene utakmice, a idući dvoboj se igra u Grudama, a on je predviđen za nedjelju, 3. travnja  u 20 sati.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.