Filmske preporuke: Provjereno dobri filmovi za vas

Dobrih filmova nikad dosta…

Zato vam portal Jabuka.tv donosi još jedan popis filmova koje trebate pogledati.

Radi se o pet filmova koje morate pogledati.

Neke od ispod priloženih filmova možda ste već gledali, a one koje niste, stavite na vrh popisa filmova koje ste namjeravate gledati…

Road to Perdition (Put do uništenja)

Michael Sullivan je najamnik šefa irske mafije Johna Rooneya koji ga voli gotovo kao sina i u njega ima više povjerenja no u vlastitog sina Connora. Sve se mijenja kad Sullivanov sin Michael mlađi postaje svjedok ubojstva koje je počinio Connor u prisutnosti njegovog oca.

Da bi se riješio svjedoka, Connor ubije Sullivanovog sina (ali ne svjedoka nego zabunom njegovog brata) i suprugu. Sullivan bježi s Michaelom mlađim i nastoji najprije ishoditi zaštitu i pravdu kod čikaškog bossa Franka Nittija, no ubrzo shvaća da je i on za njim poslao plaćenog ubojicu, dijaboličnog fotografa Maguirea…

The Hidden Face (Skriveno lice)

Adrian je mladi dirigent koji upravo gleda video u kojem mu njegova djevojka Belen govori da ga ostavlja. Adrian je očajan.

Dok liječi tugu u piću, u baru poznaje Fabianu koja će uskoro doseliti u njegovu kuću. Adrian pak postaje osumnjičeni u slučaju nestanka svoje bivše djevojke Belen no ipak istražitelji ne mogu dokazati da je kriv…

Locke (Opasan poziv)

Dan prije najvećeg i najunosnijeg posla svoje karijere, Ivan Locke, uspješni građevinar i obiteljski čovjek, primi poziv koji će mu zauvijek promijeniti život.

Corpus Christi (Tijelo Kristovo)

Štićenik popravnog doma bježi od nevolja te postane svećenik kako bi se sakrio od problema, ali u svemu tome, vidi i nešto više.

Changeling (Zamjena)

Jednog jutra 1928. u radničkom predgrađu Los Angelesa Christine odlazi na posao i pozdravlja sina. Kada se vrati kući, njenog sina nema. Potraga za njim traje godinama i Christine napokon dobiva informaciju da će joj sin biti vraćen.

No, Christine umjesto sreće zbog povratka djeteta doživljava šok, jer vraćeno dijete nije njeno. Suočena s korumpiranom policijom i skeptičnom javnošću Christine očajnički traži odgovore. Napokon dolazi do istine koja će ju zauvijek promijeniti.

Ovdje možete pronaći preporuke za filmove i serije

Tople preporuke: Filmovi s kojima nećete pogriješiti

(www.jabuka.tv | K.A.)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.