Ćorić za Jabuka.tv: Hvala navijačima, dečkima i svim ljudima u klubu

U 29. kolu Prve lige Federacije BiH, Posušje je na svom stadionu remiziralo s Bratstvom odigravši 1:1.

Utakmica je bila u drugom planu jer je domaćin ranije osigurao naslov, a nakon utakmice je uslijedila ceremonija dodjele pehara i medalja.

Hvala svima, pogotovo navijačima koji su se danas vratili, nadam se da će se u cijeloj državi vratiti. Tek se danas vidjelo koliko navijači nedostaju nogometu.

Što se tiče cijele sezone, hvala dečkima, svim ljudima u klubu. Današnju utakmicu ne bih ni komentirao, jer mi smo se poslije utakmice s Jedinstvom kad smo i matematički osigurali prvo mjesto, i fizički i psihički ispraznili. Tako da ove utakmice nakon te, hvala Bogu da se nitko nije ozlijedio što je najbitnije, pokušali smo ih odraditi na korektan način kao što ćemo i ovo posljednje kolo. Već od ponedjeljka ćemo se pokušati resetirati i pripremati za Premijer ligu, jer kao što sam i ranije rekao to je prevelik zalogaj.

Nadam se da ćemo uz dobar rad složiti dobru ekipu i igrati važnu ulogu, a ne biti samo prolazna stanica. Bit će teško, ali ne bojimo se. Večeras ćemo uživati u fešti pa nastavljamo dalje raditi, kazao je za portal Jabuka.tv trener HŠK Posušje, Denis Ćorić.

Posušju dodijeljeni pehar i medalje za najbolju momčad Prve lige FBiH

Posušje: Mokri Dolac ponovno ispunjen

Gužva u Posušju: Pogledajte atmosferu prije početka utakmice

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.