U ŽZH sedam novih slučajeva koronavirusa

U protekla 24 sata na području Županije Zapadnohercegovačke registrirano je sedam novozaraženih od 59 testiranih (3 retesta).

Prema rezultatima Zavoda za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku Sveučilišne kliničke bolnice Mostar do 12:00 sati, u Širokom Brijegu (3 ženske osobe) i Grudama (2 muške i 1 ženska) su po tri nova slučaja koronavirusa te jedna muška osoba u Ljubuškom.

Od koronavirusa oporavilo se pet osoba i to četiri iz Posušja i jedna iz Ljubuškog.

U samoizolaciji nalaze se 153 osobe, dok je sedam osoba izašlo iz samoizolacije.

Na području Županije Zapadnohercegovačke trenutačno je aktivno 89 slučajeva koronavirusa od čega 34 u Širokom Brijegu, 23 u Ljubuškom, 18 u Grudama i 14 u Posušju, priopćeno je iz Zavoda za javno zdravstvo ŽZH.

ŽZH: Navijači se vraćaju na tribine!

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • A znaju i oni i mi odgovorite na većinu pitanja ali očito se čeka da narod postane gladan da bi i davali odgovore na tvoja pitanja, ako ovako nastavi i to će brzo doći, samo mi nije jasno njihovo razmišljanje,pa zar stvarno misle da će njima biti nešto bolje,čak štoviše mislim da će biti mnogo mnogo gore.

  • Sve je to iz jednog jedincatog razloga – Da se opečati laserski laserom za mjerenja temperature žigom žljezdanim ognja neutaživog – po čelu ili u desnicu. A Zašto ne u ljevicu?!?!?! To se nitko ne pita!!??! Svi će se ljudi opečatiti, osim 144 odabranika kojima će providonosno crknuti baterija od mjerača laserskoga pa im neće žig uspjeti prodrijeti do strukture pinealne žlijezde i neće time moći utjecati na strukturu dnka i mrna od cijepiva. A ništa nije slučajno, ne postoji to. Laser je inače 5g tehnologije sa 6g frenkvencijama i kada budu od 5.3-ćeg, na ljeto, prskali opet ozgar, početi će se pojavljivati po čelima i na desnicama nešto kao 6 – kao ŠESTICE- sterilizirajuće nanočestice, sotonske brojke smrti, ali to je samo početak. Nažalost. Kasnije će ubaciti još i mikročipove za digitalno odašiljanje. Narode, ne boj se, samo vjeruj, hrabro bez brnjice, jedi špeka, rakije i D vitamina. Pomaže Bog itd.