Pašalić se vratio pogotkom

Hrvatski reprezentativni veznjak Mario Pašalić povratak na travnjak nakon dužeg izbivanja zbog ozljede obilježio je pogotkom, no Atalanta je izgubila na svom terenu od Lazija s 1-3 (0-1) u susretu 20. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Pašalić, koji je u igru ušao u 54. minuti, u 79. je minuti najbolje reagirao na loptu koja se odbila od vratnice nakon udarca Muriela i tako smanjio zaostatka svoje momčadi na 1-2. Pokazalo se kako to ipak nije bilo dovoljno za pozitivan rezultat sastava iz Bergama.

Lazio je poveo u samom otvaranju utakmice, Crnogorac Marušić sjajnim je udarcem s više od 20 metara već u 3. minuti svladao Gollinija. Na 2-0 početkom nastavka povisio je Correa nakon što ga je asistencijom glavom u šansu gurnuo Immobile, da bi konačni rezultat postavio Muriqi iz protunapada u 82. minuti.

Milan Badelj odigrao je čitav susret, dok je Marko Pjaca sudjelovao od 61. minute u 3-0 (2-0) gostujućoj pobjedi Genoe kod Crotonea. Dvostruki strijelac za Genou bio je Destro (24, 50), a jedan je gol dodao Czyborra (29).

Cagliari je bio nadomak važne pobjede protiv Sassuola, poveo je golom Joaoa Pedra (75), no u četvrtoj minuti sudačke nadoknade poravnao je Boga (90+4). Cagliari je tako ostao u zoni ispadanja, 18. s 15 bodova, koliko ima i 17. Torino, dok je Sassuolo osmi s 31 bodom.

Ranije u nedjelju je Udinese s 1-0 (0-0) slavio u gostima kod Spezie, a jedini pogodak na utakmici postigao je Rodrigo De Paul u 52. minuti s bijele točke. Mladi hrvatski stoper Martin Erlić odigrao je čitav susret za Speziju.

(www.jabuka.tv | Foto: EPA)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.