Petković: Morali smo dati puno više, treba sve analizirati hladne glave

Hrvatskaje jučer doživjela debakl u Portu na otvaranju Lige nacija. Portugal je pobijedio 4:1 uz čak 27 udaraca i 57 posto posjeda lopte.

Jedine svijetle točke među Vatrenina bili su dinamovci – golman Dominik Livaković i strijelac Bruno Petković, piše Index.hr.

Petković: Trebali smo dati puno više

Uvijek je lijepo zabiti gol, jedan dobar osjećaj koji napadaču daje tu potrebnu dozu samopouzdanja, ali radije bih mijenjao taj gol za tri boda. Nažalost, nismo dobro ni rezultatski završili niti smo imali dobru igru, ali ne treba previše negativno gledati na ono što je bilo. Sigurno imamo puno za naučiti iz ovoga, rekao je Petković.

Mislim da je problem bila nemoć jer su Portugalci puno bolje djelovali skoro cijelu utakmicu. Činjenica je da smo trebali dati puno više i siguran sam da hoćemo u sljedećim utakmicama, nastavio je.

Ne vjerujem da je bila prevelika razlika u svježini. Jako puno toga smo radili krivo. Nismo još analizirali utakmicu. Trebamo hladnih glava sjesti i donijeti najbolje odluke za sljedeće utakmice, dodao je napadač Dinama pa kratko najavio utakmicu s Francuzima.

Pobjeda bi nam donijela neku dozu samopouzdanja i možda bismo poletjeli. Očekuje nas jedna totalno drukčija utakmica od ove u Portugalu, istaknuo je.

Dalić: Dobro je i prošlo na kraju, Lovren: Nije opravdanje što nije bilo Rakitića i Modrića

Loša predstava Hrvatske na otvaranju Lige nacija: Portugal uvjerljivo slavio

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.