Brozović objavio sretnu vijest: Stiže novi član obitelji

Sretne vijesti o proširenju obitelji hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović podijelio je s obožavateljima na društvenim mrežama.

Informaciju da mu je supruga Silvija trudna i da će njihova dvogodišnja kći Aurora dobiti brata ili sestru nogometaš je odlučio podijeliti s javnosti tek sad pred sam kraj Silvijine trudnoće.

Nogometaš je na Instagramu podijelio fotografiju na kojoj pozira s kćeri i suprugom i iznad njih je natpis: loading 90 %, što znači da ih dolaska novog člana obitelji dijeli jako malo vremena.

View this post on Instagram

… 👨‍👩‍👧‍👦 … 😍❤️

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

Brozović je poznat po tome što ne voli previše otkrivati o svom privatnom životu, ali nekada ne može odoljeti pa s obožavateljima podijeli preslatke video isječke s malenom Aurorom.

Marcelo i Silvija vjenčali su se na Badnjak prije tri godine i to nakon četiri godine veze. Napravili su to bez velike pompe uz prisustvo samo njima dragih prijatelja i članova obitelji, prenosi Večernji.hr.

Silvija je bila studentica biologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu kada su se ona i Marcelo zaljubili, a nakon što su vezu okrunili brakom na svijet je ubrzo stigla i njihova kći Aurora.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.