Dva trenera premijerligaša pred suspenzijom

Nekoliko igrača mora odraditi suspenziju u devetom kolu Premijer lige BiH, dok neki treneri moraju da budu oprezni da ne bi išli na “hlađenje”.

Jučer je Nusmir Fajić dobio dva žuta kartona protiv Željezničara i morat će propustiti gostovanje Mostaraca kod Zvijezde 09, osim ako ne “očisti” kartone već u srijedu u Kupu, a zbog akumuliranih kartona pravo nastupa nema ni Jani Urdinov.

Zanimljivo, trener Veleža Feđa Dudić ima dva žuta kartona i sljedeći će ga automatski na jedan susret udaljiti s klupe Rođenih. Stoga će morati biti oprezan, baš kao i Husref Musemić, koji također ima dva žuta kartona.

Jedan žuti karton zasad ima trener Radnika Mladen Žižović, pa on ima više “prostora” za dobaciti ponešto sucima, baš kao i Marko Babić, koji je u prvom susretu na klupi Čelika zaradio javnu opomenu, piše Sportsport.ba.

Zrinjski će u devetom kolu igrati protiv Čelika, a Hari Vukas nakon poraza u Bijeljini mora da spremi tim bez jednog od glavnih igrača, a to je stoper Slobodan Jakovljević.

Samir Efendić će večeras protiv Širokog na Pecari odraditi suspenziju zbog tri žuta kartona, ali u opasnosti od nove suspenzije su Jovo Kojić i Mirsad Hasanović, pa moraju biti oprezni večeras.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.