Mandžukić ‘srušio’ Juventus; ulazak Messija spasio Barcu

Odigrane su i preostale dvije uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka.

Stroj iz Bavarske nastavio je preko Torina pohod ka Londonu i tituli europskog prvaka. Minhenski Bayern s možda najboljim sastavom koji su navijači ove momčadi ikada imali priliku gledati, pobijedio je Juventus i u uzvratnoj utakmici identičnim rezultatom 2:0, i tako sa ukupnih 4:0 otišao među najbolja četiri na Starom kontinentu. Zahvaljujući strijelcima golova podno Alpa, Mariju Mandžukiću i njegovoj zamjeni Claudiju Pizarru, Bundesliga će ove sezone imati dva kluba u polufinalu, a dan ranije isti uspjeh ostvarila je i Borussia iz Dortmunda, potvrdivši kvalitetu njemačkog nogometa ove sezone.

Sve do 64. minute Juventus je gajio nadu u pogodak i eventualni prolaz dalje. Njihove snove je uništio Mario Mandžukić koji je iskoristio odbijanac Javija Martineza. Konačnih 0:2 postavio je Claudio Pizarro, koji je prethodno zamijenio Mandžukića, u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Zahvaljujući pogotku više postignutom u gostima Barcelona je eliminirala momčad PSG-a. Nakon pariških 2:2, večeras je na Nou Campu završilo 1:1 po ukusu navijača Barcelone, koji su se mogli uvjeriti kako je njihova momčad drukčija kada u sastavu nema Lionela Messija. “Sveci” iz Pariza su bili mnogo bolji protivnik do 62. minute kada su i vodili sa 1:0 golom Pastorea iz 50. minute. U 62. minuti u igru je ušao Lionel Messi i Barcelona je odmah proigrala. Ulazak Messija se isplatio u 71. minuti kada je Pedro donio izjednačenje domaćinu i veliko slavlje 90 tisuća Barcinih pristalica. (ABCportal.info)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.