Odluka o prvaku u zadnjem kolu: Bayernu remi u Leipzigu, Borussia svladala Fortunu

Bayern nije iskoristio prvu meč loptu za naslov prvaka.

U 33. kolu gostovao je kod RB Leipziga i odigrao bez pogodaka dok je Borussia Dortmund kao domaćin svladala Fortunu s 3:2 i smanjila zaostatak na samo dva boda.

Prva prilika nije iskorištena i drama u Bundesligi se nastavlja. Bayern je gostovao kod RB Leipziga i nije uspio doći do pobjede iako je početkom drugog dijela proslavio pogodak koji nakon pregledavanja snimke nije priznat zbog zaleđa.

Situacija se sada komplicira za Bayern koji u zadnjem kolu igra protiv Eintrachta koji se bori za Ligu prvaka. Zanimljivo, Eintracht i Borussia Mönchengladbach bore se za Ligu prvaka, a bit će protivnici Bayerna i dortmundske Borussije u zadnjem kolu.

Borussia je svladala Fortunu s 3:2, ali nije joj biolo najjednostavnije i u završnici susreta proživljavala je neugodne trenutke.

Na poluvremenu je vodila 1:0 golom Christiana Pulišića, ali odmah na startu drugog dijela Fink je poravnao na 1:1.

Domaćin je uspio vratiti prednost golom Delaneyja, nakon toga Lukebakio nije iskoristio kazneni udarac, a da stvar bude još gora za goste, Bodzek je pocrvenio u 82. minuti, prenosi Sportnet.hr.

Uspjela je Borussia preko Götzea ui 92. minuti povesti s 3:1 te se činilo da može odahnuti. Međutim Fortuna se nije predala, preko Kownackog je smanjila u 95. minuti i u zadnje tri minute nadoknade dobro pritisnula Borussiju, pred gol je stigao i vratar Fortune, ali osim toga i jednog dosta opasnog pokušaja koji je skrenut u korner, nije bilo promjena.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.