Pinto službeno u Dinamu: Ponovno smo zajedno

Portugalski branič Ivo Pinto (29), koji je već igrao u Dinamu od 2013. do 2016. godine, i službeno je predstavljen kao pojačanje hrvatskog prvaka.

Nakon liječničkog pregleda potpisao je trogodišnji ugovor s Dinamom.

Jako sam sretan što sam ponovno u Dinamu, lijepo se osjećam i ovo je važan trenutak za mene i moju karijeru. Proveo sam lijep period u engleskom klubu Norwich, drago mi je što se klub vratio u Premier League nakon tri godine i to je nešto zaista posebno. Mi smo sada ponovno zajedno, vratio sam se i veselim se nastupima u dresu Dinama. Dat ću sve od sebe kako bih pomogao ekipi i klubu u ostvarivanju novih uspjeha, rekao je Pinto nakon potpisa ugovora, priopćeno je na službenoj stranici kluba..

S Modrima je Pinto u prvom boravku u klubu odigrao 111 utakmica, osvojio tri naslova prvaka Hrvatske, jednu titulu pobjednika Kupa i jedan Superkup. Igrao je dva puta grupnu fazu Europa lige i jednom u grupnoj fazi Lige prvaka.

Pinta je Dinamo kupio za milijun eura od Cluja 2013. godine, a 2016. ga je prodao Norwichu za 3,7 milijuna eura. U Engleskoj je bio i kapetan, no ove sezone je nastupio u samo šest utakmica.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.