Još jednom uhvaćen novi Golf 8, ovaj put u osnovnoj izvedbi

Nakon što su se prije nešto više od mjesec dana internetom proširile slike novog VW Golfa koji praktički nije imao ništa od kamuflažne folije, sada je netko opet bio “neoprezan” pa je novi Golf opet uhvaćen, ovaj put čini se u osnovnoj izvedbi.

Atraktivne aluminijske naplatke zamijenili su čelični s ratkapama, a na stražnjem dijelu nema niti kromiranih lažnih “auspuha” nego je cijeli taj element od plastike.

Naravno, kao što se već znalo, novi Golf 8 izgledom se neće previše razlikovati od još uvijek aktualne sedme generacija, što je dosad bio čest slučaj kod Volkswagena koji očito njeguje tradiciju i ne želi vjernim kupcima i ljubiteljima brenda stvarati prevelike “šokove” po pitanju dizajna, barem kada su Golf, Polo i Passat u pitanju.

Od informacija vezanih uz novi Golf znamo da će se voziti na dorađenoj MQB Evo platformi. Najviše novosti bit će u unutrašnjosti gdje Volkswagen obećava bolje materijale, više digitalnih elemenata i veći središnji zaslon multimedije, prenosi Autoklub.

Treba spomenuti kako je ranije zakazana premijera na salonu u Frankfurtu odgođena, a novi Golf trebali bi vidjeti krajem godine na posebnom događanju. Iz Volkswagena su objavili kako će tako model zapravo dobiti na ekskluzivnosti koju i zaslužuje, budući da će prilikom premijere sve oči biti uprte u njega, a ne i u ostalih stotinjak premijera na salonu.

Naravno, i dolazak na tržište tako će biti pomaknut na početak iduće godine. Juergen Stackmann iz prodaje i marketinga Volkswagena za Automotive News je izjavio kako bi početak prodaje krajem godine oko Božića bio pogrešan potez budući da tada “nitko ne obraća pažnju”, pa će tako prodaja započeti početkom iduće godine.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.