Mulaosmanović: Dobro smo trenirali, Željo će igrati na pobjedu protiv Širokog

Željezničar će u okviru 19. kola Premijer lige BiH dočekati Široki Brijeg nakon četiri poraza za redom, a tim povodom održana je konferencija za medije na kojoj se obratio privremeni trener ovog kluba, Adin Mulaosmanović i igrač Mladen Veselinović.

Mulaosmanović je najavio da će Željezničar u ovoj utakmici igrati na pobjedu.

Sami znate da je iza nas jedan turbulentan tjedan, da imamo četiri uzastopna poraza, ali moram istaknuti da su igrači zajedno sa mnom i sa kolegom Štilićem odlično odradili ovaj tjedan što se tiče treninga, bili su maksimalno koncentrirani, obavili smo pojedinačne razgovore, svjesni su ove situacije, tako da što se tiče ove utakmice ulazimo bez ikakvih kalkulacija. Željo uvijek ovdje igra na pobjedu, a tako će biti i u nedjelju, rekao je Mulaosmanović, prenosi Scsport.ba.

Kako dodaje, ishod utakmice ne može mnogo toga promijeniti, ali da neće raditi velike promjene u momčadi.

U ovih sedam dana ništa puno se ne može promijeniti, u ovoj utakmici ne možemo računati na Čurjurića, Bakrača, Stevanovića, ali bi otprilike sve trebalo biti isto osim jednog imena o čemu ćemo odlučiti prije početka utakmice, a to se odnosi na veznu liniju. Sve ostalo bi trebalo ostati isto, pojasnio je privremeni trener Željezničara.

Za novinare je govorio i krilni napadač Mladen Veselinović koji je izrazio nadu da će Željezničar prestati “prosipati” bodove.

Očekuje nas jedna vrlo teška utakmica, iako je na Grbavici svaka teška za nas. Mi smo ovdje prosuli dosta bodova i nadam se da se u sljedećem razdoblju to neće događati. Igramo na našem terenu i nadam se da ćemo pobijediti, igrači će dati svoj maksimum i nadam se da ćemo upisati tri boda, rekao je Veselinović.

Utakmica se igra u nedjelju u 13 sati na stadionu Grbavica uz zatvorenu južnu tribinu.

NSBiH promijenio odluku: Tri tribine Grbavice otvorene za susret sa Širokim

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.