Legendarni Wagner treći put postao otac

Nogometna i sportska legenda Širokog Brijega, 40-godišnji Brazilac Wagner Santos Lago, ovog je petka po treći put postao otac.

Moram vas častiti, po treći put sam postao otac i ovo je za mene poseban dan. Supruga Lilian jutros se sretno porodila u mostarskoj bolnici i na svijet donijela djevojčicu dugačku 59 cm i tešku 3.5 kg, pohvalio se presretni Wagner, a zatim svu ekipu u kafiću počastio pićem.

S njim u društvu bilo je i dvoje starije dječice, kćerka Lana i sin Davi. Dakako, i njih dvoje su presretni što su dobili sestru.

Hrvatski govore bolje od mame i tate, ali s portugalskim baš i nisu najbolji, a volio bih da i portugalski znaju kao i hrvatski, dao je Wagner komentar za portal Jabuka.tv za svojih dvoje starije djece koja ističu da im je prekrasno u Širokom Brijegu, baš kao i njihovim roditeljima.

Zato ne čudi što su nakon završetka Wagnerove igračke karijere ostali živjeti u Hercegovini, jer – kako kažu – tu se najljepše osjećaju i ne pomišljaju na napuštanje ove zemlje.

(www.jabuka.tv)

23 komentara

  • Brazil ispao.hrvatska ce proc . wagi dobio curicu .opet 2_1 za wagija vječit pobjednik.sve najbolje za wagija i njegove i jos puno malih brazilaca

  • Čestitka Wagneru,ali ga ne smatram legendom,ipak njegov krajnji domet je bio Široki,a to se ipak ne može mjeriti sa jednim Stankom Bubalom i drugim zvjezdama Širokog…..

    • Ne može se mjeriti sa Stankom i drugim zvijezdama ??? Pa baš se ON može mjeriti sa svakim ko je igrao za NK Široki Brijeg je ga nema ko je dao više, od golova do utakmica.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.