Krupa nanijela Zrinjskom novi poraz, Vitez nemoćan na Tušnju

U prva tri susreta 15. kola Premijerlige BiH postignuto je devet pogodaka ili u prosjeku tri po susretu, a domaćini su ostvarili maksimalan učinak zabilježivši tri pobjede.

Krupa je u derbiju dana svladala Zrinjskog 1:0, a jedini gol zabio je Elvir Koljić nakon lijepe akcije domaćih u 31. minuti. Gosti su preko Bilbije imali veliku priliku na otvaranju utakmice, ali je domaćin u ostatku prvog poluvremena bio bolji i zasluženo vodio. Nastavak je donio bolju igru “Plemića”, međutim nikako nisu mogli do izjednačenja, pa su na kraju travnjak napustili pognutih glava.

Sloboda je u derbiju začelja deklasirala Vitežane s 4:0, a golijada je krenula već u 2. minuti kada Osmanagić ubacuje iz kornera, a Smajić pogađa za početnih 1:0. Desetak minuta nakon toga novi korner i novi zgoditak, ovaj put u režiji Škahića. Osmanagić u 52. minuti pogađa gredu, lopta se odbija do Krpića koji je priseban i za 3:0 precizan da bi konačnih 4:0 u 71. minuti postavio Haris Mehmedagić.

Radnik je u Bijeljini očekivano pobijedio Čelika, a u pobjedi 3:1 vodeći gol zabio je Đurić u 32. minuti iz kaznenog udarca nakon što je prethodno Beširević nepropisno zaustavljen u gostujućem šesnaestercu.

Srećković je svojim golovima u 47. i 77. minuti donio domaćinu uvjerljivih 3:0,a počasni gol za goste iz Zenice postiže Aidin Mahmutović u 82. minuti.

Zahvaljujući pobjedi Krupe nad Zrinjskim momčad Širokog Brijega pobjedom u sutrašnjem dvoboju protiv GOŠK-a ima priliku biti usamljena na vrhu prvenstvenog poretka.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.