Stigao ‘Poslednji album’ grupe S.A.R.S.

S.A.R.S. sars

Nakon 5 studijskih i jednog live albuma, izdanje simboličnog naziva – „Poslednji album“ grupe S.A.R.S. objavljeno je danas ekskluzivno na Deezeru u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa.

S.A.R.S. ove godine slavi deset godina postojanja na regionalnoj sceni. Slavljenička turneja S.A.R.S.-a izaći će ne samo iz regije nego i iz Evurope, jer će bend cijelio mjesec svibanj provesti na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Engleskoj, Italiji i Švajcarskoj. U okviru obilježavanja ovog velikog jubileja održat će koncerte 4. lipnja u rovu niške Tvrđave i 30. srpnja na Šabačkom ljetnjem festivalu.

Bend S.A.R.S. je do danas uz 6 albuma izdao i 19 spotova, od kojih većina ima po nekoliko milijuna pregleda na Youtubeu, a među najpopularnijima su „Lutka“, „Perspektiva“, „To rade“, „Ratujemo ti i ja“. Video spot za singl „Glupost“ sa novog albuma, koji su uradili sa vrbasko-beogradskim sastavom Ničim izazvan, za pet dana zabilježio je preko 100.000 pregleda. U spotu se pojavljuju svi članovi oba sastava, prenosi Bljesak.info.

Glasine da bend prestaje sa radom nakon objavljivanja „Poslednjeg albuma“ nisu točne. Članovi grupe smatraju da su albumi zastarjeli format, pa će u budućnosti nastaviti izdavati samo singlove.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.