81-godišnjak iz BiH na hrvatskoj autocesti izazvao prometnu nesreću pa pokušao pobjeći

Bosansko-hercegovski vozač u utorak je navečer, vozeći u suprotnom smjeru na autocesti A3, kod Okučana izazvao prometnu nesreću u kojoj je oštećeno nekoliko vozila, ali je prema prvim informacijama sve prošlo bez ozlijeđenih osoba, izvijestila je policija.

Brodsko-posavska policija prvo je oko 19.10 sati dobila dojavu da se automobil bosansko-hercegovačkih oznaka kreće u suprotnom smjeru na autocesti A3 kod Okučana, a zatim je desetak minuta kasnije dobila dojavu da se na tom traku dogodila nesreća u kojoj je oštećeno nekoliko vozila.

Vozač je, navodi policija, napustio mjesto prometne nesreće, pri čemu se okrenuo i nastavio vožnju u pravom smjeru, no ubrzo je zaustavljen na graničnom prijelazu Stara Gradiška, prenosi Vecernji.hr. Policajci su utvrdili da je riječ o 81-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

 • Zanimljivi su ti vozači stariji od 65 koji su u Hrvatskoj digli pravu uzbunu zbog ljekarskog pregleda koji bi trebali platiti jednom u deset godina. Znači ,jednom od 65-75 godine. Bune se što moraju platit 500 kuna za ljekarski a devedeset posto ih ne vidi dobro ni slona na ulici a kamoli mačku.
  Toliki poginu i stradaju zbog njih . Tko je god bio malo duže u Zagrebu mogao se uvjeriti kako su ti pješaci, a naročito stari na biciklima teška opasnost po sigurnost. Prilaze ulice na crveno, ne gledaju ni livo ni desno, ljudi koče ,slijeću s ceste ,izbjegavajući ih a oni se prave mutavi, jer u stvarnosti i ne vide dobro. Ne glume oni tu ništa. Činjenica je da im treba uvesti nakon 60 ,svake godine ljekarski pregled a ne jednom u deset godina.
  Nedvno, idem ja ka ambulanti. oOd Krune idem jednosmjernom ka Jadnom Dpmu zdravlja.Napol puta s obee strane parkirani auti. AJde čovik bi još moga razumit ove s desne strane ,imaju tu praavo parkirat.
  Ali sa moje live strane, starina parkira prema ovamo ,dakle uša u jednosmjernu i sad ne mogu proć od njega. Još otvorio vozačka vrata tako da je i to jadnog puta što je ostalo slobodno napola prigradio. Gleda me u čudu kud san ja poša. Ja mu kažen da je ušao u pogrješan smjer i da se nalazi di ne bi smio bit a on me u čudu gleda. jOŠ MI KAŽE SKLONI SE DA PROĐEN I ŠTA ĆU JA NEGO U RIKVEC DO kRUNE, DOBRO PAZEĆ DA ME KO NE UDARI ODSTRAGA.
  dA BI STARINA PROŠA. lJUDINA IMA BRAT BRATU OKO 80 GODINA.
  Vozi golfa cvaju i za njeg auto odavno nije. Zbog njega more stradat samo kakvo dite, koje će on možda zgaziti a da ga uopće ne primjeti. Sličan, istovjetan slučaj, dogodio se prije pet godina kod Šibenika. Starina od 85 godina pregazila školsko dite i samo nastavio dalje s vožnjom. Vozio je nekog usraniog jugića. Kad ga je opolicija zaustavila nakon par kilometara čudio se što ga zaustavljaju. On, jadan ,kaže nije ni vidio ni čuo da je prešao ptreko djeteta, samo nastavio vozit. Eto takvih su nam pune ceste , ne vide dobro ni u pedesetim a kamoli u sedamdesetim. Zato mee ne čudi ovaj stari čovik koji je ušao pogrješno. Vjerojatno nije ni znao di se nalazi na cesti , niti u kojoj je državi. On je naučio na dva traka prije sto godina i za drugo ne zna.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.