7. susret klapa i izložba slika u Gorici

Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika Gorica-Sovići poziva vas na 7. susret klapa koji će se održati u nedjelju 28. srpnja s početkom u 19 sati u Staroj crkvi u Gorici. Uz domaćine, klapu Bratovština, nastupiti će još četiri klape, i to:

Hrvoje iz Mostara (mj.)
Rusula iz Splita (ž.)
Špirit iz Splita (ž.)
Zvizdan iz Posušja (m.)

 

Plakat2013 ssuret klapa u gorici

 

Kulturno ljeto u župi Gorica – Sovići nastavlja se i u četvrtak 1. kolovoza.
U Galeriji u Staroj kapeli u Gorici u 20 sati
Otvaranje izložbe slika akademskog slikara Svetislava Cvetkovića


U isto vrijeme pod kostilama ispred Stare kapele
XI. Međunarodna izložba


„Privatno i javno“ 2013.
U organizaciji Udruge likovnih umjetnika En Face i ove godine biti će otvorena XI. jednovečernja izložba „Privatno i javno“ u Gorici.
Izložba međunarodnog karaktera okuplja akademske slikare, kipare i grafičare iz BiH, Hrvatske, te susjednih zemalja, a svake se godine dodjeljuju i nagrade „Privatno i javno“ mladim umjetnicima koji su najzastupljeniji na izložbi.

Ove godine sudjeluje 33 umjetnika, a stručni žiri za dodjelu nagrada su Inga Dragoje Mikulić, povjesničarka umjetnosti iz Mostara, Mirna Sišul, akademska slikarica iz Rijeke, Marko Vukša, akademski kipar iz Beograda, prof. Nikola Vučković, akademski kipar iz Metkovića i predsjednik ULU En Face, te Tomislav Ćavar, povjesničar umjetnosti iz Širokog Brijega.

Time se nastavlja tradicija ove jedinstvene kulturne jednovečernje manifestacije na otvorenom, nakon 8 izložbi u Širokom Brijegu, potom u Mostaru, Čapljini i prvi put u parku Stare kapele sv. Stjepana u Gorici.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.