6 znakova na Instagram profilu koji će vam otkriti je li netko slobodan ili je u vezi

Nekako su svi prestali stavljati “status veze” na Facebooku pa danas nije lako otkriti (na društvenim mrežama) je li netko slobodan ili nije.

Ako ti se netko sviđa, a nisi baš toliko prisna s njim, odnosno, nisi ga pitala je li u vezi ili ne – ne brini! Imamo nekoliko savjeta kako ćeš to s lakoćom otkriti preko Instagrama…

1. Ne objavljuje fotografije “u paru”

Potraži fotke gdje je u paru s nekim (drži se za ruke, ljubi…). Ako ih nema, to je dobar znak!

2. Sam je na profilnoj fotografiji

Naravno da neće svatko tko je u vezi staviti i svoju partnericu na profilnu fotografiju. Međutim, ako je na fotki druga osoba – onda barem znaš da je tvoja simpatija u vezi.

3. Druge osobe na fotografijama su samo prijatelji ili braća i sestre

Postoji jedna osoba koju se (po tvom ukusu) prečesto vidi na fotkama tvoje simpatije? To ne mora odmah značiti nešto loše. Najbolje je da malo detaljnije pogledaš profil te nepoznate osobe (osim ako nije „privat“) te otkriješ je li „tvoj željeni“ i na drugim fotografijama s njom. Možda ćeš otkriti da je to zapravo njegova sestra ili najbolja prijateljica…

4. Redovito tagira jednu te istu osobu

Pogledaj pažljivije koje osobe tagira tvoja simpatija ili ih spominje. Ako je to redovito jedna te ista osoba, to znači da se radi o partnerici. Ako nema neke određene osobe – velika je šansa da je solo.

5. “Caption” (opis) zvuči više kao single-status

Kad je riječ o „captions-ima“, onda obrati pažnju na njih jer se u njima mogu vidjeti naznake o vezi. Ponekad su naznake jasne (npr. hashtag #foreveralone), a drugi puta moraš malo čitati između redaka. Naravno da ne piše svatko captionse – ali isplati se biti na oprezu, piše miss7.hr.

6. Stavlja fotografije za koje ciljano želi likeove te privući pažnju

Ako posta puno selfija ili fotografija na kojima jako dobro izgleda – to je dobar znak. Naravno, takve se fotke mogu postati i kad je netko u vezi, ali vjerojatnije je da time želi ostaviti dojam, odnosno privući pažnju na sebe.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.