50.000 razloga da ugovorite kredit u Addiko banci

Addiko banka nastavlja s iznenađenjima za klijente.

U srijedu, 17.4.2019. godine, bit će realizirano peto izdanje Addiko Red Wednesday akcije, u okviru koje svi postojeći ili novi klijenti, koji tog dana apliciraju za kredit, stječu pravo sudjelovanja u nagradnoj igri i imaju mogućnost da osvoje iznos odobrenog kredita na Addiko poklon kartici.

U Addiko banci se kontinuirano trudimo ponuditi svojim klijentima dodatnu vrijednost. Koncept Red Wednesday se pokazao izuzetno uspješnim, te smo ga ovaj put odlučili organizirati malo drugačije, u vidu nagradne igre, koja će najsretnijima donijeti zaista vrijednu nagradu – poklon karticu u iznosu do 50.000 KM, zavisno od kredita koji ugovore. Koncept je jednostavan, a vjerujem da će klijenti i ovaj put prepoznati vrijednost ove akcije, istaknula je Belma Sekavić – Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

Srijeda, 17.04. bit će jako sretan dan našim klijentima. Svi su u mogućnosti aplicirati za kredit pod jako konkurentnim uvjetima, a najsretniji klijent će nakon nagradnog izvlačenja dobiti Addiko poklon karticu s iznosom ugovorenog kredita. Ova jedinstvena ponuda rezultat je svakodnevne komunikacije s našim klijentima, kojima nastojimo ponuditi nešto novo i jedinstveno, što će im u isto vrijeme i najviše koristiti, naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka i pozvao klijente Banke, ali i klijente drugih banaka da za kredit apliciraju upravo 17.04., u bilo kojoj poslovnici Addiko banke, pozivom Addiko Kontakt centra ili putem društvene mreže Facebook..

Sustav sudjelovanja u ovoj Addiko Red Wednesday akciji je jako jednostavan. Dovoljno je da 17.04.2019. godine klijenti apliciraju za kredit. Svi oni kojima kredit bude odobren i plasiran sudjelovat će u nagradnom izvlačenju i biti u prilici da osvoje poklon karticu s iznosom identičnom podignutom kreditu. Dobitnici poklon kartica bit će poznati sredinom svibnja.

Akcija Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan. Zahtjev za kredit klijenti mogu podnijeti u bilo kojoj poslovnici, putem Addiko Kontakt centra, Facebook stranice “Addiko Bank BiH”, kao i putem web stranice.

(www.jabuka.tv)