5 modnih detalja koji će podignuti svaki vaš party look

Dotjerivanje ovih dana iziskuje i vrijeme i novac, no uz ovih nekoliko komada, uspjet ćete podignuti i promijeniti svaku kombinaciju, a nekim starim komadima dati novi sjaj.

Ovih dana se još uvijek izlazi više nego inače, a dolazi i Silvestrovo. I to je divno, ali otegotna je okolnost ta što svaki novi party traži i prikladnu modnu kombinaciju, a nemaju svi novaca za baš toliko novih komada. Srećom, detalji su važan dio mode koji može oplemeniti baš svaki outfit. Evo nekoliko komada koji mogu pomoći da baš svaki put zablistate novim sjajem:

1. Zanimljivo remenje

Statement remenje opet je u modi i može učiniti mnogo toga s vašim blagdanskim kombinacijama.

2. Dodaci za kosu

Ukrasi za kosu opet su dostupni u svim modama i oblicima. Mašne, marame, rajfovi, turbani – baš sve je dopušteno.

3. Zanimljive čarape

Nikada do sada niste nosili čarape na party kombinaciju? E, pa, moda kaže da je pravo vrijeme da to učinite. Čarape već odavno nisu samo komad koji se skriva ispod čizama.

4. Statement naušnice

Velike i upadljive naušnice u ovoj su godine bile pravi pravcati trend. I, da, uistinu su korisne jer nema te kombinacije koje ne mogu učiniti samo vašom i posebnom, piše Miss7.

5. Iznenadite make-up lookom

Uvijek nosite samo nude ruž? Nikad ne stavljate šljokice i ne preferirate konturiranje? Kraj godine pravi je trenutak da barem malo intervenirate i obogatite svoju make up rutinu. Minimalni potezi imat će maksimalne učinke. Poigrajte se šljokicama, dodajte vatreno crveni ruž ili, pak, utoplite ten dobrim bronzerom. I ne zaboravite umjetne trepavice.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.