4 znaka da je (opasno) zaljubljen u vas

Ne morate uvijek čekati da vam netko otvoreno izjavi ljubav. Ponekad je dovoljno obratiti pažnju na male signale koje vam druga strana šalje. Samo je potrebno otvoriti oči i um.

1. Planira putovanja s Vama mjesecima unaprijed

Ako je već početkom proljeća isplanirao vaše ljetovanje, nemate razloga pitati se da li želi da zajedno provodite vrijeme i u budućnosti. Očito želi da budete dio nje.

2. Govori drugima o Vama

Zaljubljeni ljudi imaju potrebu pričati drugima o “predmetu svojeg obožavanja”, no to ne mora uvijek biti pozitivno, već katkad i negativno.

To rade zato da prikriju svoje prave emocije – imaju osjećaj da ako kažu nešto pozitivno, svi će primijetiti kako su zaljubljeni u tu osobu. Znaju pričati drugima i o sličnostima koje imaju s onime tko im se sviđa.

3. Redovito odlazi na Vaša obiteljska druženja

Svaki vas frajer može pitati da mu se pridružite na ručku njegove obitelji, ali ako on odlazi na rođendan vaše sestre, to je zato što vas želi vidjeti sretnom, piše Cosmopolitan.hr.

4. Svoje ambicije vezuje uz Vas

Ako govori da se muči i mnogo radi kako bi vama priuštio određenu kvalitetu života, to je najslađi znak da želi ostvariti svoje ciljeve kao dio vizije koja obuhvaća i vas.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.