4 vrste žena od kojih muškarci bježe

Jeste li ikad čuli da je muškarac izgubio interes za ženu jer je se jednostavno boji? Dobro poznata priča, zar ne? Lijepe, uspješne žene kod nekih “muškaraca” izazivaju strah, ali one nisu jedine. Muškarci bježe i od ovih tipova žena:

Nerealne žene

Svatko tu i tamo voli malo sanjariti, ali kada je riječ o ovom tipu žena, ne govorimo o malo sanjarenja – govorimo o životnom stilu koji nema veze sa stvarnosti. Bilo da je riječ o očekivanju muškarca kakvog je moguće pronaći samo u filmovima ili o proživljavanju života kroz svijet slavnih, nerealne žene su neprivlačne muškarcima jer ih nikad nije moguće u potpunosti zadovoljiti.

Razmažene princeze

Tip žene koja je navikla da sve bude po njenom, bez puno rasprave. Razmažena žena će uvijek htjeti dobiti ono što želi, a kada se to slučajno ne dogodi, stvarati će probleme i ponašati se jako djetinjasto.

Kraljice drame

Neke su žene jednostavno ovisne o pretjeranom dramatiziranju, a kraljice drame žive za trenutke u kojima postoji neizvjesnost. Ako nema drame, same će ju stvoriti jer se jedino tako osjećaju živo.

Ovisnice

Žene koje jednom kad uđu u vezu svog dečka počinju smatrati svojim vlasništvom. Traže stalnu pažnju i dokazivanje ljubavi, a ako to ne dobiju, postaju jako naporne.

(www.index.hr)

60 komentara

Komentiraj: