3D Art Show i Late Night Shopping u Mepas Mallu

Najurbaniji događaj u gradu 3D Art Show prošlu večer oduševio je sve posjetitelje Mepas Malla. Ljubitelji ulične umjetnosti uživali su u fantastičnim glazbeno-scenskim majstorijama uz iluzionističko 3D oslikavanje na platou centra koje je bilo inspirirano Europskim prvenstvom u Francuskoj!

Za sve posjetitelje, ljeto je počelo na najbolji mogući način uz super zabavu i jedinstveni umjetnički doživljaj. 3D performans privukao je veliku pozornost prolaznika, a posebice ljubitelja nogometa i urbane kulture. Mladi umjetnik Martin Frljić čiji radovi govore sami za sebe zaslužan je za vrhunsko djelo na platou Mepas Malla.

Uz odlične plesne pokrete dragih gostiju iz PS B-Dancea, posjetitelji su se mogli osvježiti omiljenim Maraska sokovima i Ledo sladoledima, dok su mališane najviše obradovale omiljene Kandit čokoladice.

Kako tu zabavi ne bi bio kraj posjetitelji su imali priliku uživati u noćnoj shopping avanturi – Late Night Shoppinga uz odlične popuste koji su za njih osigurali zakupci centra. Vesela atmosfera u Mepas Mallu je još jednom učinila početak ljeta nezaboravnim!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu