38 doza krvi prikupljeno u akciji darivanja u Uzarićima

U akciji dobrovoljnog darivanja krvi održanoj u prostorijama Mjesne zajednice Uzarići prikupljeno je 38 doza krvi, a akciji je pristupilo 39 osoba.

Bila je ovo deveta akcija dobrovoljnog darivanja krvi u 2019. godini koju je organizirao Crveni križ Grada Širokoga Brijega u suradnji s Transfuzijskim centrom Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, a pod pokroviteljstvom Grada Širokoga Brijega.

Svim darovateljima bio je osiguran besplatan obrok zahvale, a uručeni su im i prigodni poklon paketi koje je osigurala ljekarna ”Biopharm”.

Nakon završetka akcije, izaslanstva Crvenoga križa Grada Širokoga Brijega, Crvenoga križa ŽZH, Grada Širokoga Brijega, Transfuzijskog centra Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, Mjesne zajednice Uzarići te branitelja kod spomenika ispred crkve svetoga Antuna Padovanskog u Uzarićima položila su vijenac i zapalili svijeće za poginule Uzarićane u Domovinskom ratu.

Polaganje vijenaca i paljenje svijeća ispred spomenika za branitelje

Sljedeća akcija na području Širokoga Brijega održat će se 10. listopada u Gimnaziji fra Dominika Mandića za učenike navedene škole.

(www.jabuka.tv/ FOTO Grad Široki Brijeg)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.