3 vježbe koje ‘buše’ omraženi šlauf oko struka

Takozvani šlaufovi oko struka, odnosno masne naslage koje najviše primjećujemo kada zakopčamo hlače jedan su od najvećih estetskih neprijatelja svake haljine. S obzirom na to da je predio struka najteže dovesti u red donosimo tri lagane vježbe za koje ćete trebati izdvojiti samo 15 minuta, a koje možete raditi kod kuće

Vježba 1.

Stanite uspravno u raskorak u širini ramena i raširite ruke. Sagnite se u pretklon, jednom rukom dotaknite vrh prstiju suprotne noge, a drugu naslonite na struk te isto ponovite naizmjence s drugom rukom. Vježbu ponovite 50 puta, odnosno svaku stranu 25 puta. “S obzirom na to da je struk najteže dovesti u red donosimo 3 lagane vježbe za koje ćete trebati izdvojiti samo 20 minuta”

Vježba 2.

Stanite uspravno u raskorak u širini ramena, s lagano savijenim koljenima. Ruke stavite iza glave i raširite laktove kao kada radite sklekove. Okrećite gornji dio tijela u lijevu te naizmjence u desnu stranu koliko god možete, a da pritom ne pomičete bokove. Vježbu ponovite 50 puta, odnosno svaku stranu 25 puta.

Vježba 3.

Legnite na pod ispruženih nogu i zategnite stopala prema gore, a ruke podignite iznad glave. Noge podignite od poda te krenite sa spuštanjem ruku prema nogama tako da s poda podignete ramena kao da radite plitke trbušnjake te se polako vratite u početni položaj. Vježbu ponovite 20 do 40 puta. Svakih nekoliko dana povećate broj za barem 5 ponavljanja. (Zadovoljna.hr) 

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.