3 razloga zbog kojih nemate sreće u ljubavi – Jabuka.tv

3 razloga zbog kojih nemate sreće u ljubavi

Iako ste možda pročitale nekoliko knjiga u kojima su vam ljubavni eksperti objasnili što morate raditi, sreća vam se još uvijek nije osmjehnula.

Netko će vam reći da se trudite premalo, a netko da se trudite previše. Ipak, glavnina problema zbog kojeg nemate sreće s muškarcima leži u sljedeća tri razloga.

Gledate na muškarce prvenstveno kao na seksualna bića 

Iako je seks bitan, nije najbitniji. Umjesto da mu nakon prekratkog poznanstva odajete svoje vještine u krevetu, pokušajte ga upoznati i saznati postoji li među vama emocionalna povezanost koja ipak drži kormilo svakog odnosa.

Nesigurne ste 

Možda mislite da isijavate samopouzdanjem, no ponekad neki, na prvi pogled beznačajni, postupci mogu drugoj osobi stvoriti jednu sasvim drugačiju sliku o vama. Počnete li na prvom spoju tračati svog bivšeg, vrijeđati druge žene i isticati njihove nedostatke, istovremeno vrijeđate sebe i svoju inteligenciju te odajete dojam osobe koja na sve ljude gleda kao na konkurenciju i koja nije sigurna u vlastite sposobnosti, piše Index Rouge.

Ne prepoznajete signale koje vam šalje 

Vama se u glavi rodila misao o idiličnoj vezi i odlučile ste ostvariti tu zamisao pod svaku cijenu. Upravo to vas je zaslijepilo jer ste, usmjerivši se samo na jednu točku, izignorirali sve signale koje vam je muškarac slao. Možda je on apsolutno nezainteresiran za vezu, želi isključivo seksualni odnos i ne želi se obvezati. Nemojte razmišljati o tome kako ćete ga vi promijeniti. Umjesto toga, usredotočite se na upoznavanje osobe i nemojte gubiti vrijeme tamo gdje nema nade.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.