2Cellos u Mostaru 23.12.

Svjetski poznati virtuozi 2Cellos u svom prenatrpanom rasporedu koncerata – svjetske turneje s Eltonom Johnom, te samostalnih nastupa u Aziji I Europi – uvrstili su i Mostar.

Pod pokroviteljstvom BH Telecoma, a u organizaciji agencije PRimera, svoj prvi mostarski koncert održati će u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u nedjelju, 23. prosinca u 20 sati.

“Željele smo u blagdansko vrijeme organizirati dobar koncert, prije svega nekoga tko još nije bio u Mostaru, a budući da su 2Cellos trenutno prava svjetska atrakcija, nismo se dugo razmišljale.Pokazali su se dobrim izborom, budući da je zainteresiranost za ovaj koncert nevjerojatno velika.Nažalost, kapacitet dvorane u Kosači je tek malo više od 700 sjedala, tako da će do ulaznica uspjeti doći doista oni najbrži“, kazala je Mirela Bunoza Šarac iz agencije PRimera.

Prodaja ulaznica za ovaj najiščekivaniji glazbeni događaj ove godine u Mostaru kreće krajem tjedna u FOREST Lounge baru (Shopping centar Orca) u Mostaru. Ulaznice će biti u prodaji po cijenama 30, 40 i VIP 60 KM.

Trenutačno najpoznatiji Hrvati u svijetu glazbe, mostarskoj publici će, uz klasične skladbe, izvesti i pjesme s prvijenca “2Cellos” kojima su za kratko vrijeme doslovce osvojili cijeli svijet.

Osim u Mostaru, 2 Cellos će u regiji nastupiti i u Zagrebu (Lisinski) 22. prosinca, te 28.prosinca u Beogradu (Sava centar).

[youtube id=”jjOQac1vOEc” width=”600″ height=”350″]

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.