2Cellos u hrvatskom dresu usred Londona – Jabuka.tv

2Cellos u hrvatskom dresu usred Londona

2Cellos sinoć su nastupili u dvorani Richmond u Londonu, a prva stvar koju su otkrili nakon nastupa bila je odjevna kombinacija koju je Stjepan Hauser pripremio za bis kako bi samo malo isprovocirao Engleze u svom stilu, naravno na simpa način.

Zaista smo sretni i jako ponosni na naše vatrene koji su odigrali utakmicu života! Sinoć smo nastupili u Londonu i jedva dočekali nastup, ali i da sami bis mogu odsvirati u dresu hrvatske reprezentacije, rekao je Hauser.

Hauser je na početku koncerta u svom već prepoznatljivom stilu upitao brojne Engleze kako su i da li su se oporavili od utakmice s našom reprezentacijom, na što je publika odreagirala gromoglasnim zviždukom.

Nimalo zabrinuti zbog toga, dapače, vidjevši kako je publika simpatično prihvatila provokaciju Hauser rekao da se ne brinu jer da će ih pokušati utješiti i ublažiti bol svojom glazbom, jer poznato je da su u Hrvati osim u sportu, odlični i u glazbi.

Dečki s nestrpljenjem očekuju i finale u nedjelju:

Jedva čekamo finale i vjerujemo kako će dečki još jednom odigrati odličnu utakmicu. Pratimo sve i veselimo se u svim dijelovima svijeta zajedno s njima, dodali su 2Cellos.

Stjepan Hauser je sinoć podijelio fotografiju na svom Instagram profilu u kockastom dresu uz šaljiv naslov: Igranje s vatrom usred Londona. Šalu na stranu ali sigurni smo da je cijeli London sinoć uživao u koncertu i spektaklu kakav samo 2Cellos zna napraviti.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.