200 migranata u Bihaću napalo kamenjima policiju, došlo je i do pucnjave

Oko 200 migranata iz centra krenulo je, bacajući kamenje i druge predmete, prema policijskim službenicima i radnicima koji rade na osiguranju kampa.

Policijski službenici koji rade na osiguranju migrantskog centra Lipa obavijestili su Policijsku postaju Bihać da je došlo do pobune većeg broja migranata koji su pričinili i materijalnu štetu na jednom od policijskih vozila.

Kako je u izjavi za RTV USŽ navela Snežana Galić, načelnica Krim-policije MUP-a USŽ, oko 200 migranata iz ovog centra krenulo je, bacajući kamenje i druge predmete, prema policijskim službenicima i radnicima koji rade na osiguranju kampa, i to zbog navodnog nezadovoljstva pružanjem liječničke pomoći, javlja Avaz.

Kako bi zaštitili sebe i svoje živote, policijski službenici su u tom trenutku ispalili dva hica upozorenja u zrak, a u centar su upućene i dodatne snage radi uspostavljanja reda.

Trenutna situacija je mirna, a iz MUP-a USŽ ističu kako rade na rasvjetljavanju cijelog ovog slučaja te identifikaciji inicijatora pobune.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Neka ih stave na one respiratore sto su ih kupili i nek budu mirni!Jebo ih onaj tko ih je pustio do Bihaca,sto ih nisu zadrzali u Sarajevu i uzivali s njima?I za kom .nema korone,jer su migranti opet tema..tocno!Evo, negdje procitah, kako im hrvatska policija stavlja krizeve na glavu,tj.boji im kosu u obliku kriza?Hahahaha jebo ih otac,pa nek onda ne idu prema Hr!A ja bih im jos uz to i slovo U …gratis!

  • Bagra islamistička otrcana koju soroševa đubrad namjerno dovlači u kršćansku Europu.
    Eno im Saudjske Arabije i drugih diktatura i ljudoždera pa neka idu k njima.iste su nevjere, ali neće ih ovi niti blizu sebe jer znaju da kakvi su god neljudi, ovi dugi su u rangu poluživotinja .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.