18 migranata ozlijeđeno u incidentu na granici Hrvatske i BiH

U hitnoj medicinskoj službi Doma zdravlja Velika Kladuša rano jutros (utorak na srijedu), oko 1 sat, primljeno je 18 migranata u pratnji pripadnika Granične policije, potvrđeno je danas (srijeda) iz ove ustanove.

Kako su kazali iz Doma zdravlja, šest migranata je poslano na radiološku obradu, a rezultati pregleda bit će poznati uskoro.

Od tih 18, šest je proslano na radiološku obradu, a u tijeku današnjeg dana oko 8 sati su urađene detaljne pretrage snimaka i oko 10 sati će se detaljnije znati o kakvim ozljedama se radi. Za preostalih 12 osoba je sa sigurnošću utvrđeno da se radi o lakšim tjelesnim ozljedama, potvrdila je Evresa Okanović iz Doma zdravlja Velika Kladuša.

Okolnosti incidenta još uvijek nisu poznate. Iz MUP-a USŽ su za N1 potvrdili da je do incidenta došlo ne navodeći detalje. Na mjestu događaja je intervenirala Granična policija Bosne i Hercegovine.

Mogu potvrditi da je došlo do incidenta, rekao je glasnogovornik MUP-a Ale Šiljdedić za N1 uz pojašnjenje da je na mjestu događaja intervenirala Granična policija BiH te da je nekoliko osoba prevezno u bolnicu.

Iz ureda Nermine Ćemalović, ministrice zdravstva, rada i socijalne politike, za N1 je također potvrđeno da je nekoliko osoba ozlijeđeno te da Ministarstvo čeka konačno izvješće Doma zdravlja Velika Kladuša o broju ozlijeđenih i stupnju ozljeda.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.