15 zlatnih medalja za Športski plesni klub Zrinjski na natjecanju u Sarajevu

“Romantik Grand Prix 2019” natjecanje održano je u nedjelju u Sarajevu, a članovi Športskog plesnog kluba Zrinjski natjecali su se u ukupno 15 kategorija te su svojim plesnim umijećem, vješinama i tehnikom osvojili zlatno odličje u svakoj od njih.

Oduševljeni, uzbuđeni i zadovoljni svojim nastupima te postignućima, plesači ističu da su ostvareni rezultati na početnom natjecanju u sezoni velika motivacija za daljna natjecanja i nastupe.

Presretna sam i uzbuđena zbog postignutih rezultata na natjecanju u Sarajevu. Bilo je to za mene lijepo iskustvo, s kojeg sam ponijela nezaboravne uspomene.

Nastupala sam s dvije koreografije u kategorijama modernog baleta te me kvalitetna konkurencija motivirala da dam sve od sebe i tako sam osvojila dva prva mjesta.

Najviše mi se dopalo što sam upoznala nove plesne prijatelje. Bila je ovo odlična priprema za moje sljedeće natjecanje u Skoplju, na koje putujemo za mjesec dana, ali i za mnoga druga koja slijede nakon toga, kazala je Martina Pandža, jedna od solistica kluba.

Nova sezona počela je na najbolji mogući način za plesače Zrinjskog

Nova plesna sezona za plesače Zrinjskog počela je uspješno, a u narednom razdoblju očekuju ih brojni nastupi na kulturnim i humanitarnim manifestacijama, kreativne radionice, plesni seminari, predstave te dva velika međunarodna natjecanja od kojih izdvajaju: “IDO Grand Prix” u Skoplju (Makedonija) i “13. hrvatsko natjecanje plesača suvremenog plesa Mia Čorak Slavenska” u Zagrebu (Hrvatska).

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.