12-godišnja kći Angeline Jolie i Brada Pitta sve manje liči na djevojčicu

Shiloh Jolie-Pitt prvo je biološko dijete bivšeg para Angeline Jolie i Brada Pitta.

Djevojčica je rođena krajem ožujka 2006. godine, a njezino puno ime je Shiloh Nouvel. Rođena je u gradu Swakopmundu u Namibiji, a roditelji su njezine prve fotografije prodali agenciji Getty.

Prava na fotografije zatim su otkupili poznati časopisi People i Hello! za 4, odnosno 3,5 milijuna dolara, a par je sve novce donirao u dobrotovorne svrhe.

Već s 2 godine, neodoljivo slatka plavokosa djevojčica počela se oblačiti kao dječak, a od roditelja i mnogobrojne braće i sestara zahtjevala je da joj se obraćaju u muškom rodu, kao Jacku ili Peteru, što je potvrdio i sam Brad gostujući kod slavne Oprah Winfrey.

Kako su prolazile godine, tako je postalo očito kako je Shiloh drugačija od ostalih djevojčica, jer je sve više fizički počela nalikovati dječaku. Kratka kosa, široka i muška odjeća njezin su izbor, a čini se kako to nije bio dječji hir, jer i posljednje paparazzo fotografije dokazuju kako ne odustaje od takvog izgleda, piše Dnevnik.hr.

Djevojčica je viđena u Brentwoodu u pratnji tjelohranitelja u ležernoj šetnji, a čitavo vrijeme nije skidala veliki osmijeh s lica. Ipak, njezino veselje ostalo je u sjeni njezinog izgleda, a brojni korisnici interneta primijetili su kako sve više liči na dječaka.

(www.jabuka.tv) 


3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.