ŽZH: Pet prometnih nezgoda za vikend, danas isključenja struje u Ljubuškom i Grudama

Iz Civilne zaštite ŽZH javljaju kako je tijekom vikenda zabilježeno pet prometnih nesreća na području te županije te koja su planirana isključenja struje za danas.

Jedan motociklist i jedna osoba zadobili su ozljede, dok je u ostalim prometnim nesrećama zabilježena manja materijalna šteta. Tri su se dogodile u Širokom Brijegu, jedna u Posušju i jedna u Ljubuškom.

Prometna nezgoda u mjestu Vir u Posušju dogodila se u subotu u 16 sati i 35 minuta. Sudjelovala su dva automobila i nastala je manja materijalna šteta.

Dva vozila sudjelovala su i u prometnoj nezgodi u Varaždinskoj ulici u Širokom Brijegu. Sudar se dogodio u subotu u 18 sati i nastala je manja materijalna šteta.

Prometna nezgoda u mjestu Ljuti Dolac u Širokom Brijegu dogodila se u isto vrijeme i također je nastala manja
materijalna šteta. U nesreći sudjelovala dva vozila.

Jedan motociklist ozlijeđen je u prometnoj nezgodi koja se dogodila u nedjelju u 9 sati i 52 minute u ulici IV. brigade HVO-a u Ljubuškom. U nesreći su sudjelovali osobno vozilo i motocikl, a nastala je manja materijalna šteta.

Jedna osoba zadobila je tjelesne ozljede u prometnoj nezgodi u Širokom Brijegu koja se dogodila jutros u 5 sati i 20 minuta. Do nezgode je došlo u Ulici pobijenih franjevaca u Širokom Brijegu. U nezgodi su sudjelovala dva vozila, a nastala je manja materijalna šteta.

Planirana isključenja struje za danas:

Poslovnica Elektro Ljubuški
DV 10 kV Orah (naselja: Lisice i Crveni Grm) 07:30 – 15:00 sati,
Poslovnica Elektro Grude
DV 10 kV Gorica (naselja: Miši, Bobanova Draga, Sovići, Gorica)
08:00 – 08:30 sati,
Poslovnica Elektro Grude
DV 10 kV Gorica (naselja: Sovići-Vlašići, Gornji Sovići, Gorica)
08:00 – 15:00 sati,
Poslovnica Elektro Grude
DV 10 kV Gorica (naselja: Miši, Bobanova Draga, Sovići, Gorica)
14:30 – 15:00 sati.

(www.jabuka.tv)