Ženska osoba ozlijeđena u nesreći na opasnom grudskom zavoju

Ženska osoba ozlijeđena je u težoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju u jutarnjim satima dogodila u Grudama.

U nesreći je sudjelovao jedan automobil marke Renault Clio. Kako javlja portal Grude Online, nesreća se oko 8 sati dogodila na magistralnoj cesti M6 Grude – Gorica, u mjestu Grudsko Vrilo.

Automobil je iz još neutvrđenih okolnosti proklizao s ceste i udario u zid, a ovo je još jedna nesreća u nizu na istom mjestu i gotovo na identičan način.

Naime, prije samo dva dana na isti je način proklizao BMW X3 koji je završio na krovu ispred obiteljske kuće, a na istom mjestu je prije nekoliko mjeseci završio Ford kojim je upravljao mladi student iz Poljica.

Također, prije točno mjesec dana na istom mjestu teško su stradala dva mladića kada je na njih naletio automobil koji je nakon proklizavanja udario mladiće koji su se kretali nogostupom.

Sve ove nesreće dogodile su se gotovo na identičan način. Svi automobili kretali su se iz smjera Gorice prema Grudama te su proklizali u desnom zavoju.

Ovo su samo neke od nesreća koje su se u zadnje vrijeme dogodile na ovom mjestu, no na svu sreću ni jedna nije završila s onim najtežim posljedicama, a ako se nešto ne učini po ovom pitanju, samo je pitanje dana kada će se i tako nešto dogoditi, navode Grude Online.

Grude: Vozačica ozlijeđena, BMW na krovu u dvorištu

(www.jabuka.tv)