Zbog napada na Ilidži uhićeno još šest mladića

Još šest osoba uhićeno je u nedjelju u Sarajevu zbog napada na roditelje mladih nogometaša koji su sudjelovali na turniru na Ilidži.

Podsjećamo, skupina hulihana dočekala je u subotu roditelje ispred hotela na Ilidži te ih fizički napala, a jedan roditelj uboden je nožem, no nije životno ugržen.

Osim četiri osobe koje su lišene slobode u subotu, policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Sarajevo nastavljajući aktivnosti na rasvjetljavanju i dokumentiranju kaznenog djela nasilničko ponašanje, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva ŽS, u nedjelju su identificirali, pronašli i lišili slobode još šest osoba osumnjičenih za navedeno djelo i trenutno se nalaze na kriminalističkoj obradi u PU Ilidža.

Slobode su u nedjelju lišeni A.H. rođen 2002. godine, B.O. rođen 2002., E.B. rođen 2003., B.H. rođen 2001., M.P. rođen 2001. i S.K. rođen 2002., svi iz Sarajeva.

Svih deset osoba lišenih slobode zbog sumnje da su počinili kazneno djelo nasilničko ponašanje na Ilidži bit će predano u dalju nadležnost Županijskom tužiteljstvu Županije Sarajevo, priopćeno je iz Odjeljenja za odnose sa javnošću Uprave policije MUP-a ŽS.

Sarajevo: Huligani napali roditelje mladih nogometaša iz Srbije

(www.jabuka.tv | Foto: Nedim Grabovica/Raport.ba)