Završena nagradna igra za korisnike Addiko mobilnog bankarstva – Jabuka.tv

Završena nagradna igra za korisnike Addiko mobilnog bankarstva

Izvlačenjem dobitnika posljednjeg, 13. kruga, završena je nagradna igra Addiko banaka u BiH, namijenjena korisnicima usluge Addiko Mobile.

U sklopu nagradne igre, ukupno je podijeljeno 78 nagrada, obzirom da je u svakom krugu nagrađivano po šest klijenata, i to po tri klijenta Addiko banke Sarajevo i Addiko banke Banja Luka.

Najsretniji klijenti, metodom elektronskog izvlačenja, na mjesečnoj su razini nagrađeni pametnim telefonima Samsung A50, bežičnim punjačima ili bežičnim slušalicama. U posljednjem krugu izvlačenja najsretniji su bili Hasib Šabanić iz Sarajeva i Stanko Marković iz Bijeljine, koji su osvojili mobilne telefone.

Uz mobilno bankarstvo Addiko Mobile, plaćanje iz udobnosti vlastitog doma, u vrijeme koje je za naše klijente najprikladnije i po duplo povoljnijim naknadama, tijekom protekle godine, znatno je olakšalo svakodnevnicu života. Za mnoge naše sugrađane, ovo je praktično bio jedini način komuniciranja s bankom, te nam je drago da smo im, osim kvalitetnog i brzog servisa, omogućili i dodatnu pogodnost u vidu nagradne igre, istaknuo je Denis Omeragić, direktor Odjela Upravljanja proizvodima u Addiko banci Sarajevo.

Kod nas je vrijeme valuta koja najviše vrijedi, s toga našim klijentima želimo omogućiti da bankarske usluge obavljaju kad i odakle god to njima odgovara, a njihovo povjerenje uvijek nastojimo nagraditi. U skladu s našom strategijom digitalne banke, korisnicima usluge Addiko Mobile, nudimo i mogućnost plaćanja po uzorku, opciju ‘slikaj i plati’, podjelu transakcija napravljenih kreditnom karticom na rate, blokadu i deblokadu kartica, kao i niz drugih pogodnosti korištenjem ove usluge, izjavila je Milka Čađo, direktorica Odjela Upravljanja proizvodima za stanovništvo u Addiko banci Banja Luka.

Korisnici usluge Addiko Mobile i u sljedećem razdoblju mogu očekivati pozitivna iznenađenja u vidu različitih promotivnih akcija ili drugih pogodnosti. Više informacija o ovoj usluzi, kao i ostalim Addiko proizvodima i uslugama, potražite na web stranici addiko.ba.

*Sponzorirani članak