Zavodljiva Philips jesen u Mepas Mallu

Peglanje odjeće je mnogima najomraženiji zadatak, pa se često pitamo – postoji li način da peglanje ide brže, lakše i bez greški? Uz Philips PerfectCare glačala sa generatorom pare Vaš san o bržem peglanju može postati stvarnost.

Najnovije Philips PerfectCare ElitePlus glačalo, najbrže je i najpametnije glačalo na svijetu, s pametnim automatskim načinom rada za paru, zajamčeno bez progorijevanja. A uz malo sreće, može biti Vaše ukoliko odlučite sudjelovati u vrhunskom nagradnom natječaju koje je Mepas Mall, ove zavodljive jeseni pripremio u suradnji s partnerima Techno Shopom i Philipsom.

Sve što trebate napraviti je obaviti kupovinu u Mepas Mallu u periodu od 15.10. do 10.11. 2020. u minimalnom iznosu od 20KM.

U aplikaciju upišite osobne podatke i broj računa i možda baš Vi osvojite jedan od četiri high end Phillips PerfectCare glačala s generatorom pare uz koje će peglanje postati Vaša najdraža kućna aktivnost.

Pored PerfectCare Elite Plus najbržeg je i najsnažnijeg glačala s pametnim načinom rada za paru, možete osvojiti PerfectCare Elite glačalo s najsnažnijom parom za najbrže glačanje, ComfortTouch Steamer glačalo za jednostavno uklanjanje nabora od vrha do dna te PerfectCare Compact Plus za brzo i praktično glačanje.

Završite s peglanjem brže, bez postavke temperature i osjetljivosti na tkaninu, uz snažnu paru i malu težinu.

Odličan shopping vodi vas do vrhunskih nagrada, zato posjetite Mepas Mall ove jeseni i kupovinom omiljenih artikala svaki dan povećajte svoje šanse za dobitak.

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*PR članak