Zavirili smo u novootvoreni Caffe Korzo u Širokom Brijegu

Sve ljubitelje kave i ugodnog ambijenta obradovat će vijest o otvaranju novog kafića u Širokom Brijegu.

Caffe Korzo u petak 26. svibnja otvara svoja vrata, a svi gosti će imati mogućnost uživanja u odličnoj kavi, sladoledu ili pak nekom drugom piću po izboru.

Smješten uz  rijeku, ovaj kafić spaja modernu eleganciju interijera s predivnom terasom koja donosi čari prirode, stvarajući savršeno mjesto za bijeg od svakodnevnog stresa.

U kombinaciji s mramornim podom i obiljem prirodnog svjetla, unutrašnjost kafića stvara opuštenu atmosferu za druženje, ali i individualne trenutke.

Unutrašnjost kafića stvara opuštenu atmosferu za druženje, ali i individualne trenutke

Osim modernog i ugodnog interijera, ovaj kafić se odlikuje prostranom i lijepo uređenom terasom, koju krasi odličan pogled na rijeku – idealno za uživanje u toplim danima pred nama.

Možemo se već zamisliti kako uživamo u svježem zraku i prirodi koja nas okružuje upijajući zrake sunce dok se osvježavamo hladnim pićem.

Terasa Caffe Korza postat će vaša oaza mira i omiljeno mjesto za ispijanje kave, ali i bijeg od svakodnevnog tempa u večernjim trenucima uz osvježavajući koktel ili gin-tonic.

Terasa Caffe Korza postat će vaše omiljeno mjesto za ispijanje kave, ali i bijeg od svakodnevnog tempa u večernjim trenucima

Bilo da dolazite sami kako biste uživali u trenucima tišine ili s prijateljima na opuštenom druženju, Caffe Korzo je mjesto koje će ispuniti sva vaša očekivanja.

Pažljivo kreirana atmosfera i jedinstveno iskustvo osvojit će vas na prvi pogled, ali i gutljaj.

*Sponzorirani članak