Zapp stigao u Široki Brijeg

Zapp s uzbuđenjem najavljuje dolazak u Široki Brijeg!

Doživite gastronomsku raznolikost Širokog Brijega i uživajte u omiljenim okusima vrhunskih restorana iz udobnosti svog doma uz Zapp aplikaciju. Zapp Vam donosi najbolje iz grada na kućni prag.

Budite dio naše priče o uspjehu! Očekuju Vas uzbudljive promocije i nove ponude. Pratite nas za sve detalje razvoja i ponude koje uskoro možete očekivati na Zapp aplikaciji. Preuzmite aplikaciju za neusporedivo korisničko iskustvo putem linka: http://onelink.to/rqy9xks

Zapp dolazi u Široki Brijeg kao servis za naručivanje kako bi olakšali proces naručivanja. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet! Pazimo na svaki detalj za najbolje korisničko iskustvo i trudimo se što više približiti korisnicima. U kratkom roku postajemo jedna od vodećih dostavnih službi.

Uživajte u raznolikom izboru jela i cjelokupnoj ponudi restorana. Plaćajte gotovinom ili karticom, odaberite trenutnu dostavu ili zakazano vrijeme koje Vama odgovara. Na aplikaciji možete pronaći informacije o partnerima, jelovnike, slike i cijene proizvoda.

Kako bismo proslavili naš dolazak u Široki Brijeg, Zapp Vam nudi ekskluzivne akcije i popuste za prve kupce. Naručite već danas i uštedite sa Zappom!

Za više informacija i ažuriranja, pratite nas na društvenim mrežama Zapp Široki Brijeg Instagram i Facebook ili posjetite našu web stranicu www.zapp.io

*Sponzorirani članak