Zaigrajte kviz i osvojite vrhunski Samsung Galaxy S6

Oduvijek je bio izvanredan osjećaj dobiti nagradu za vlastiti uspjeh pogotovo ako se radi o borbi umova. Mepas Mall i HT ERONET otvaraju vam vrata potpuno nove galaksije predstavljajući svjetsku senzaciju, najnoviji Samsung Galaxy S6 pametni telefon. Svi zaljubljenici u tehnologiju i najnovije trendove imaju priliku odgovarati na pitanja iz Samsung Galaxy S6 Quiza i osvojiti ovaj senzacionalni pametni telefon.

U periodu od 20.04. do 15.05.2015. zaigrajte kviz i osvojite vrhunski Samsung Galaxy S6 pametni telefon. U nagradnom natječaju mogu sudjelovati samo korisnici Eronet usluga koji u periodu 20.04.-15.05. ostvare kupovinu od 20 KM u bilo kojoj radnji u Mepas Mallu.

Klikni ovdje, probaj i osvoji! 🙂

Kviz sadrži pitanja vezana za Mepas Mall, HT ERONET i Samsung stoga će natjecatelj sa najvećim brojem ostvarenih bodova osvojiti ovu vrijednu nagradu i nositi titulu najvećeg znalca ova tri branda. U posebno dizajniranoj aplikaciji na Facebook stranici upišite osobne podatke, broj ugovora i racuna. Pokažite svoje znanje o Eronet proizvodima i uslugama, Mepas Mall brandovima i zanimljivostima iz Samsunga. Najuspješniji će osvojiti Samsung Galaxy S6 pametni telefon.

Prvi krug kreće od 20.04. do 11.05., dok će provjera znanja finalista u drugom krugu početi od 11.05.do 15.05. Proglašenje dobitnika novog senzacionalnog pametnog telefona Samsung Galaxy S6 očekuje nas 18.05.

Već od danas zagrijte stolicu i krenite s najbržim i točnim odgovorima u prvi krug koji vas vodi korak bliže super vrijednoj nagradi Samsung Galaxy S6.

Više informacija potražite na našoj Facebook stranici.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu