Za kraj projekta Morsovci Konzum donirao 7.435 KM Udruzi ”Srce za djecu oboljelu od raka”

Konzumov projekat Morsovci je najbolji ikad realizirani kids loyalty program u Bosni i Hercegovini.

Pokazuju to svi parametri njegove uspješnosti, a prvenstveno rezultati prodaje plišanih igračaka s likovima morskih životinja Morsovaca, koji su nadmašili prethodno uspješno realizirane dvije sezone projekta Zdravoljupci, ali i rezultate sličnih projekata u regiji.

Među likovima Morsovaca koji su vrlo brzo osvojili srca mališana bio je i posebni lik – Delfina Nina, koji je imao humanu misiju, a to je pokazati mališanima koji vode bitku za život da nisu sami te prikupiti sredstva koja će im bar malo olakšati dane borbe za ozdravljenje.

Od svake kupljene Delfine Nine Konzum je odvajao 1 KM za donaciju, a budući da je u razdoblju trajanja ovog segmenta projekta prodano 7.435 plišanaca prikupljena su sredstva za donacija u iznosu 7.435 KM.

Donacija je uručena Udruzi ”Srce za djecu oboljelu od raka” koje pruža izravnu podršku i pomoć oboljeloj djeci i njihovim obiteljima u borbi za ozdravljenje.

Neizmjerno nam je drago jer je akcija s Delfinom Ninom bila uspješna. Prvenstveno jer su na taj način naši građani iskazali solidarnost i podršku djeci oboljeloj od raka. Upravo zbog toga vjerujemo da su kupljene Delfine Nine našle sretne domove gdje će uljepšati mnoga djetinjstva. Hvala Konzumu od srca što su izabrali našu Udrugu za ovu akciju te što su zajedno s nama radili na poboljšanju uvjeta za djecu oboljelu od raka širom BiH, izjavio je Fikret Kubat, direktor Udruge ”Srce za djecu oboljelu od raka”.

U nizu humanih projekata koje Konzum realizira godinama unazad, Udruga ”Srce za djecu oboljelu od raka” ima posebno mjesto, a kompanija je pokazala opredijeljenost na pružanje dugoročne i kontinuirane podrške ovoj udruzi. S tim ciljem u Konzumu je početkom godine uspješno realiziran projekt ”Budimo zlatni za djecu oboljelu od raka”.

Posebno smo sretni jer smo kroz naš projekat Morsovci pružili podršku Udruzi ”Srce za djecu oboljelu od raka”, a to ćemo nastaviti činiti i dalje kroz nove projekte koji nas očekuju u budućnosti. Veliko hvala našim kupcima jer su podržali projekat, koji je u svim svojim aspektima postigao izuzetne rezultate što nas čini izuzetno ponosnim. Kada smo prošle godine završili projekat ”Zdravoljupci 2”, bili smo uvjereni da će teško ijedan drugi projekt premašiti tako dobre rezultate.

Međutim, već ove godine to se dogodilo s Morsovcima i sretan sam jer su naši Morsovci najbolji ikad realizirani kids loyalty projekt u BiH. Zahvalio bih timu Konzuma na divnoj energiji koju su udahnuli ovom projektu, našim kupcima na lojalnosti, a našim mnogobrojnim partnerima na povjerenju i profesionalnoj suradnji, izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma.

Podsjetimo, projekt Morsovci je trajao u Konzumu od 30. kolovoza do 7. studenoga i izazvao je veliku euforiju među mališanima. U fokusu projekta bili su plišani likovi morskih životinja koji su imali misiju ukazati mališanima u njihovim najranijim godinama odrastanja na važnost očuvanja čistih voda i naše životne sredine.

*Sponzorirani članak