Vojko V dolazi, bolje se pazi!

Počinje OUTPUT23 u Abraševiću, ulaznice brzo nestaju!

Novogodišnja euforija u Mostaru već kreće, a u subotu počinje dugoočekivani OUTPUT23. Organizatori najavljuju nezapamćeni uvod i spektakularan doček Nove godine. Prostor OKC Abrašević je dodatno uređen sa velikim led wallom i rasvjetom koja će uz vrhunski soundsystem definitivno pojačati doživljaj pravog festivala.

Vojko V je spreman za subotu i vjerujemo da će opravdati status jednog od najtraženijih izvođača u regiji. Njegov karizmatični duh i energični nastup će definitivno protresti salu OKC Abrašević i to je sigurno!

Kada pričamo o nastavku festivala, odnosno samom ulasku u 2024. godinu definitivno imamo super vijest. Svi oni koji traže mjesto za nastavak nakon dočeka na otvorenom, OUTPUT23 je definitivno “PLACE TO BE”! Glazbena poslastica koju priprema ekipa OUTPUT23 festa pruža nezaboravan doček Nove godine do samog jutra.

U ovom plesnom spektaklu koji će obilježiti početak 2024. godine izdvajamo vrhunske izvođače poput Tamare KEZZ (regionalni live act godine), Andreja Jelića, priznatog regionalnog DJ-a i osnivača From Herz With Love festivala, te simpatičnog house dvojca – Bobi i Remi – očekuje nas maratonski plesni spektakl, SO DON’T MISS THE SHOW!

Obzirom na ograničen broj ulaznica i brzinu njihove prodaje, preporučujemo da ih osigurate na vrijeme. Kako bi podržali sve posjetitelje, naročito one iz drugih gradova, prodaja ulaznica za oba eventa produžena je do 30.12. u 12 sati. Zato požurite! – poručuju organizatori!

Za one koji se odluče u zadnji trenutak, OUTPUT23 je osigurao posebne pogodnosti i pakete ulaznica koje možete kupiti na sam dan eventa, sve dok se kapacitet ne popuni. Regularne ulaznice trenutno su dostupne po cijeni od 25 KM u Teco baru i OKC Abrašević. Ne propustite priliku za nezaboravan doček Nove godine uz OUTPUT23!

*Sponzorirani članak