“Violeta žene ženama”: Humanitarna akcija Violete povodom Dana žena

Osmog ožujka slavimo Međunarodni dan žena.

Taj dan se prisjećamo gospodarskih, političkih i društvenih postignuća pripadnica ženskoga spola. Ujedno, to je i prilika da se ženama posveti pažnja koju možda ne dobivaju tijekom cijele godine, da im se pokaže koliko su zaista važne.

Na jednakopravnost i važnost žena u kompaniji Violeta ukazuje i podatak da je omjer zaposlenika podijeljen po spolu 50:50, a čak 40 % rukovodećih mjesta zauzimaju upravo žene.

Zadnjih godina Međunarodni dan žena u Violeti bio je obilježen prigodnim poklonima i tradicionalnom večerom za sve pripadnice ljepšega spola.

Ove godine zaposlenice Violete odlučile su da će se odreći poklona i večere, odlučile su biti humanitarne, udružile su se i žele pokazati solidarnost prema onim ženama kojima je pomoć zaista potrebna.

Zaposlenice Violete odrekle su se poklona u korist onih kojima je pomoć zaista potrebna

Novac koji je kompanija namijenila za njih donirat će se Sigurnim kućama u BiH, udrugama koje pružaju pomoć ženama koje su žrtve nasilja pod geslom “Violeta žene ženama“.

Ovo je divna gesta koja pokazuje suosjećanje s onima kojima je teško i koji trebaju pomoć jer naše malo nekome znači puno.

*PR članak