Vikend velikih popusta i nagrada u Prodajnom centru Mepas

Vikend donosi blagdansko raspoloženje i fantastične popuste!

U prodajnom centru Mepas u Širokom Brijegu je zavladala prava blagdanska čarolija. Za sve posjetitelje smo pripremili čarobni blagdanski kutak koji će vas na tren odvesti u sasvim novi svijet i atmosferu koju može donijeti samo prekrasno božićno vrijeme. Fotkajte se, zabilježite svoje uspomene i uživajte u blagdanskom ozračju.

Kako bi kraj tjedna bio još i bolji, samo u petak i subotu, 26. i 27., studenog kupce očekuju odlični popusti i velika nagradna igra.

Odjel bijele tehnike, te odjeli tekstila pripremaju veliko iznenađenje. Posjetite nas u petak ili u subotu i iskoristite :

  • 10% na kompletan asortiman televizora
  • 15 % na bijelu tehniku i male kućanske aparate
  • 15 % na novu kolekciju konfekcije, a do 50% na stare kolekcije

Televizori poznatih svjetskih brendova, LG,Hisense, Philips, Toshiba i drugi sniženi su 10%. Iskoristite priliku, pronađite televizor baš po svojoj mjeri i uživajte u sasvim novom iskustvu zabave.

Kutak za fotkanje u božićnom ugođaju

Bijela tehnika je samo ovaj vikend snižena 15%. U našem bogatom asortimanu bijele tehnike nalaze se pećnice, hladnjaci, zamrzivači, štednjaci, perilice, sušilice i ostali raznovrsni asortiman malih kućanskih aparata.

Osim navedenog, modne zaljubljenike će zasigurno oduševiti i popust do 50% na odjelu tekstila. Navigare, Imperial, Diixie, Bata, Lisca, i mnogi drugi brendovi snizili su svoje cijene u vikendu velikih popusta!

Pored svega navedenog očekuje vas veliki broj artikala po ekstremno sniženim cijenama.

I to nije sve. Svi kupci, koji u petak i subotu na odjelima bijele tehnike i tekstila naprave račun veći od 50 KM, imaju mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti TV, poklon bon od 100 KM ili jedan od 10 poklon paketa.

Dobitnici će biti objavljeni na našoj Instagram stranici, te na oglasu unutar centra.

Vidimo se u Prodajnom centru Mepas!

*PR članak