Veliko otvorenje Šentada bar-lounge-wine-cigar u Širokom Brijegu

Šentada na Pecari u Širokom Brijegu svečano otvara svoja vrata za sve posjetitelje u petak, 15. listopada 2021. godine u 19:00 sati, uz piće dobrodošlice, biranu hranu za nepce svih gostiju, organizirana je i zabava koju će upotpuniti Jelena Rozga.

Šentada će raditi kao bar, lounge, wine i cigar destinacija koja se ne zaobilazi zbog same lokacije, vrhunskog uređenja, susretljivog osoblja, ponude hrane i pića te organiziranih večernjih zabava.

Cijeli interijer lokala je osmišljen i dizajniran kao netipična priča satkana od vrhunskih materijala, laganih paleta boja, udobnog dizajnerskog namještaja, što čini jedan cjelovit prostor pogodan za dnevne varijante uživanja u vrhunskoj ugostiteljskoj ponudi i atmosferi te večernje izlaske za zabavu i provod.

Unutarnji prostor satkan je od nenametljivih tonova uz prisutnost egzotičnog drveta i odlično koincidira s vanjskim pročeljem objekta koje je uklopljeno u staklene stijenke, te s mnogo detalja na izrađenim elementima u kolonijalnom stilu, i sve to čini prostor pogodan za uživanje i duži boravak.

Eksterijer lokala odražava njegov ukus i karakter prenesen u unutrašnjost, koja odražava atmosferu novog doba u kojoj će svaki gost uživati i osjećati se ugodno.

Dobro nam došli i živjeli!

*Sponzorirani članak