Veliko nagradno izvlačenje u nagradnoj igri PC Mališić Međugorje

Cijenjeni kupci, ove subote, 14. siječnja od 17:00 do 19:00 sati doznat ćemo imena sretnih dobitnika u 2. ciklusu nagradne igre “U shopping kreni dom sa stilom opremi” prodajnog centra Mališić Međugorje.

Pored imena sretnog dobitnika glavne nagrade od 5.000 KM na Mališić card kartici doznat ćemo i dobitnike još 85 vrijednih nagrada organizatora i sponzora nagradne igre.

Uz nagradno izvlačenje očekuje vas i druženje s Lola klaunovima i maskotama Paw Patrol Skye i Chase, bojanje lica, modeliranje balona , kao i tombola za posjetitelje centra s vrijednim nagradama.

U 2. ciklusu nagradne igre očekuje vas 86 nagrada čiji popis možete pogledati na web stranici prodajnog centra Mališić Međugorje.

Također za posjetitelje centra pripremili smo i tombolu s pet vrlo vrijednih nagrada za koju će naše hostese dijeliti besplatne kupone u pauzi nagradnog izvlačenje.

Posjetite prodajni centar Mališić Međugorje i iskoristite prigodu za ugodno druženje i osvajanje vrijednih nagrada u subotu, 14.01.2023. od 17:00 do 19:00 sati.

Facebook
Instagram
Web

*PR članak