Velika rasprodaja sportske opreme u Đak Sportu

Ako ste u skorije vrijeme planirali obnoviti vašu jesenju garderobu ili vaših najmilijih, pravi je trenutak da to učinite baš u rujnu, jer od 20. rujna kreće velika Đačka rasprodaja u Đak Sport radnji u Širokom Brijegu.

Možete nabaviti modele poznatih svjetskih brandova Nike, adidas, Puma, Hummel, Kappa, Skechers i mnogih drugih po super povoljnijim cijenama!

Na rasprodaji koja traje samo 10 dana, možete naći artikle po cijenama već od 19,90 KM. Cijeli asortiman se nalazi na extra popustima i to: 20 % popusta na sve nesnižene artikle, plus dodatnih 10 % popusta na sve već snižene artikle.

Školska godina je počela – Svi znamo što to znači, nikad dovoljno odjevnih kombinacija. Bez obzira na to birate li trenerke, dukserice, helanke, donje dijelove trenerke ili nešto iz ljetnje kolekcije što će poslužiti tijekom toplijih jesenjih dana, odlučite se za prirodne materijale.

Mame i tate su suglasni da su to uglavnom pamučne stvari koje djeca najviše iznose i koje se rijetko nasljeđuju, jer ih i onda kada su već dotrajale djeca koriste dok se igraju ispred zgrade ili u parku.

Raznovrstan izbor tenisica od klasičnih modela, često po nižim cijenama, pa do onih iz najnovijih kolekcija, sigurnija je opcija za kućni budžet jer će duže trajati.

I pored toga što ih često napominjemo da čuvaju koliko mogu obuću, djeca su djeca i o tome najmanje vode računa barem do nekog uzrasta.

Vjerujemo da s nestrpljenjem iščekujete početak Đačke rasprodaje. Zato, planirajte svoje vrijeme i pravo u Đak Sport, Trnska cesta 7, Široki Brijeg.

*Sponzorirani članak