Uz senzacionalni LG Cinebeam 4K projektor iskustvo kina doživite u svom domu

LG 4K UHD projektor nudi jedinstveni doživljaj jer pretvara svaku sobu u kino dvoranu zahvaljujući 4K kvaliteti slike i osvijetljenosti od 2.500 lumena.

Uživate u visokoj kvaliteti projekcije na filmskom platnu, ali želite da najnovije naslove gledate iz udobnosti svog doma u 4K rezoluciji?

Od sada je to moguće uz fenomenalni LG UHD projektor s kojim ćete uživati u jedinstvenom doživljaju i vrhunskoj kvaliteti prikaza!

Projektori koji podržavaju 4K sliku tradicionalno su teški, skupi i komplicirani za instalaciju. Inženjeri i dizajneri kompanije LG Electronics (LG) prihvatili su ovaj izazov i smanjili 4K UHD projektor bez pravljenja kompromisa kada je u pitanju kvaliteta slike.

Kao rezultat njihovih napora, kreiran je premium proizvod koji je upola manji od sličnih konkurentskih proizvoda.

Stoga nije slučajnost da je HU80KSW, zbog svojih karakteristika i oštre reprodukcije videa, kao i zbog unikatnog i kompaktnog dizajna, dobio nagradu za najbolju inovaciju na CES sajmu.

Prenosivu veličinu projektora i jedinstveni uspravni dizajn bilo je moguće napraviti jedino s motorom bez ogledala u obliku slova “I” koji dozvoljava projektoru da prikaže savršene slike bilo da je postavljen na pod bilo da je nakačen na zid ili visi sa stropa.

Uz pogodne ručke za nošenje i Auto Cord dodatak, vlasnici možda nikada neće ni poželjeti trajno montirati LG 4K UHD projektor na jedno mjesto, s obzirom na to da izgleda sjajno u svakoj sobi i u svakoj prilici. Da su dizajneri kompanije LG mislili na sve, potvrđuje i to što se MirrorReflector može koristiti kao poklopac za objektiv kako bi zaštitio projektor od prašine.

Dva moćna 7W zvučnika omogućavaju pravo filmsko audio ozvučenje bez potrebe za eksternim ili soundbar zvučnicima.

Ovaj uređaj ima mogućnost reprodukcije slike veličine do 150 inča s nevjerojatnom osvijetljenošću od 2.500 lumena, što je najviše među LG projektorima, a podržava i HDR sadržaj (HDR 10).

Ovaj fantastični uređaj još je jedan primjer da je LG sa svojim futurističkim idejama i vrhunskom realizacijom uspio stvoriti svijet tehnologije koja će život svih potrošača učiniti lakšim, bržim i pametnijim. Otkrijte sve prednosti ovih fantastičnih uređaja klikom na: http://bit.ly/LG_projectors.

Zakoračite prema budućnosti i odaberite vrhunsku kvalitetu tehnologije stvorene prema vašim potrebama.

***PR članak