Uz Ožujsko nazdravi s kumom i u Rotterdamu

Kumovi i kume su braća i sestre, najbolji prijatelji ili prijateljice i osobe na koje možemo računati u svim životnim situacijama.

Kako su tu u teškim trenucima tako su uz nas i onda kada se slavi, a uz omiljeno pivo i lijepi i oni manje lijepi trenuci su lakši.

Ožujsko pivo to zna i zbog toga je ove godine pokrenulo posebnu kampanju ”Kumovi”, kojom poziva sve kumove i kume da uživaju u zajedničkim trenucima uz pravo osvježenje, ali imaju i mogućnost da sudjeluju u nagradnom natječaju gdje mogu osvojiti zajednički put u Rotterdam.

Ono što je potrebno za sudjelovanje, osim konzumacije Ožujskog, je da na Facebok stranici Ožujskog piva napišete smiješnu priču, zanimljiv događaj s kumom i možda baš vas Žuja odvede na put u Rotterdam u Nizozemsku. Osigurano je sve – zrakoplovne karte i noćenje u hotelu, ali i ako ne budete dobitnik glavne nagrade Žuja je spremila utješne za devet kumova ili kuma koji također budu podijelili zanimljivu priču.

Nagradni natječaj završava se 31. svibnja, što znači da je ostalo još malo vremena za prijavu i sudjelovanje, pa pozivamo sve naše vjerne potrošače, kumove i kume, da se prijave i da s nama otputuju u Rotterdam. Sve što je potrebno je da s nama podijelite svoje zajedničko iskustvo, zanimljivu situaciju u kojoj ste se s kumom našli i ukoliko baš vaša priča bude najbolja, pakujte se jer letite zajedno u Nizozemsku, poručili su iz kompanije Molson Coors BH.

Ožujsko pivo nedavno je predstavilo i svoj novi video spot u kojem glumi već poznati glumački trojac: Goran Navojec, Rene Bitorajac i Goran Bogdan. Oni se među sobom, na šaljiv način, natječu i bore za kumstvo, a u središtu pozornosti je uvijek Ožujsko pivo koje je uz njih u svim situacijama. Reklamu i ovaj put odlikuje prepoznatljiv Žujin humor kroz koji je predstavljena povezanost među kumovima i istaknuto kako su tu jedan za drugog i kada je teško i kada je lijepo.

Sretno svima!

*Sponzorirani članak